Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
icecube USCitta di Palermo
433 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 20.2
very good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Doeltrap. Pickard trapt de bal weg. Vlada kopt de bal weg. Rzymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzymski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Szczepańczyk speelt de bal door. Vlada controleert de bal met de borst. Bosev is nu in balbezit. Bosev schiet op doel. Pickard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
icecube - USCitta di Palermo 1:0

11e minuut.
Szczepańczyk passt de bal zonder na te denken. Sultana met een sublieme pass. Klungelig pakt Lesser de bal. Lesser geeft een hoge lob. Rzymski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vlada verovert de bal door een tackle van achteren. Vlada probeert naar een medespeler te passen. Bosev heeft problemen om de bal te vangen. Rzymski rent richting de bal. Rzymski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Neagu de bal onder controle te krijgen. Neagu geeft de bal voor. Bosev kopt de bal weg. Rzymski is nu in balbezit. Rzymski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Refalo is nu in balbezit. Refalo geeft een lange en hoge pass. Lesser probeert naar een medespeler te passen. Rzymski is nu in balbezit. Rzymski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sultana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzymski rent richting de bal. Rzymski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
icecube - USCitta di Palermo 2:0

24e minuut.
Vlada probeert naar een medespeler te passen. Bosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosev passt de bal in één keer door. Rzymski is nu in balbezit. Rzymski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Bosev is nu in balbezit. Rzymski is nu in balbezit. Bosev rent richting de bal. Rzymski is nu in balbezit. Rzymski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Bosev probeert naar een medespeler te passen. Szczepańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepańczyk passt de bal met de wreef. Rzymski is nu in balbezit. Rzymski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pickard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Parlato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosev verovert de bal door een tackle van achteren. Bosev passt de bal in één keer door. Rzymski is nu in balbezit. Rzymski haalt uit met een fantastische trap. Pickard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Vlada geeft de bal voor. Daar is Clews, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzymski verovert de bal door een tackle van achteren. Rzymski draait met de bal, schiet en ... Pickard probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sultana rent richting de bal. Bosev onderschept slim de pass. Bosev passt de bal in één keer door. Daar is Rzymski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzymski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Szczepańczyk geeft een lange en hoge pass. Bosev rent richting de bal. Rzymski heeft problemen om de bal te vangen. Rzymski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
icecube - USCitta di Palermo 3:0

45e minuut.
Neagu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: icecube 19%, USCitta di Palermo 81%.
icecube - USCitta di Palermo 3:0

48e minuut.
Szczepańczyk probeert naar een medespeler te passen. Rzymski rent richting de bal. Rzymski speelt de bal door. Bosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Rzymski passt de bal met de wreef. Gravina rent richting de bal. Gravina probeert naar een medespeler te passen. Bosev rent richting de bal. Bosev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Vlada onderschept slim de pass. Vlada speelt de bal door. Engerer is nu in balbezit. Bosev verovert de bal door een tackle van achteren. Bosev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gravina passt de bal met de wreef. Rzymski rent richting de bal. Rzymski passt de bal in één keer door. Bosev rent richting de bal. Bosev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
icecube - USCitta di Palermo 4:0

56e minuut.
Szczepańczyk passt de bal zonder na te denken. Rzymski is nu in balbezit. Bosev is nu in balbezit. Bosev draait met de bal, schiet en ... Pickard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
icecube - USCitta di Palermo 5:0

61e minuut.
Parlato rent richting de bal. Gravina verovert de bal door een tackle van achteren. Gravina geeft een hoge lob. Rzymski maakt een snoekduik en kopt de bal. Pickard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
icecube - USCitta di Palermo 6:0

69e minuut.
Parlato rent richting de bal. Parlato probeert naar een medespeler te passen. Dziaduszko geeft de bal voor. Bosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosev draait met de bal, schiet en ... Pickard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szczepańczyk geeft de bal voor. Pickard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rzymski rent richting de bal. Rzymski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
icecube - USCitta di Palermo 7:0

71e minuut.
Florenza rent richting de bal. Florenza passt de bal zonder na te denken. Sultana is nu in balbezit. Rzymski onderschept slim de pass. Rzymski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Szczepańczyk rent richting de bal. Szczepańczyk met een sublieme pass. Bosev speelt de bal door. Rzymski is nu in balbezit. Rzymski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rzymski rent richting de bal. Clews begaat een overtreding. Rzymski raakt geblesseerd tijdens het duel. Clews geeft een hoge lob. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vlada neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pickard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
icecube - USCitta di Palermo 8:0

86e minuut.
Vlada onderschept slim de pass. Vlada speelt de bal door. Rzymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzymski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
icecube - USCitta di Palermo 9:0

90e minuut.
Bosev geeft de bal voor. Rzymski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Soler ... Strafschop! Rzymski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bosev neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
icecube - USCitta di Palermo 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: icecube 28%, USCitta di Palermo 72%.
icecube - USCitta di Palermo 10:0