Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
luqa st andrews Marsascirocco
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Curmi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xuereb met de inworp. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schiet op doel. Clews probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Pizzuto is nu in balbezit. Inglott onderschept slim de pass. Inglott probeert naar een medespeler te passen. Loporto is nu in balbezit. Loporto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Lewis rent richting de bal. Met opzet legt Herrera zijn tegenspeler op de grond. Herrera krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Pizzuto kopt de bal weg. Said is nu in balbezit. Said met een sublieme pass. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Scerri geeft een lange en hoge pass. Gambin controleert de bal met de borst. Gambin probeert naar een medespeler te passen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Cutajar passt de bal met de wreef. Loporto rent richting de bal. Terribile bereikt de bal nog maar net als eerste. Loporto verovert de bal door een tackle van achteren. Loporto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: luqa st andrews 61%, Marsascirocco 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
luqa st andrews - Marsascirocco 0:0

47e minuut.
Borda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gordon rent richting de bal. Gordon geeft een lange en hoge pass. Daar is Loporto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loporto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cutajar is nu in balbezit. Pizzuto verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzuto probeert naar een medespeler te passen. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Inglott passt de bal met de wreef. Herrera is nu in balbezit. Herrera speelt de bal door. Loporto bereikt de bal nog maar net als eerste. Loporto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pizzuto rent richting de bal. Pizzuto speelt de bal door. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. Pool probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Borda geeft een hoge lob. Inworp. Scerri met een snelle inworp. Pizzuto is nu in balbezit. Pizzuto schiet op doel. Panzavecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
luqa st andrews - Marsascirocco 1:0

83e minuut.
Loporto speelt de bal door. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Calamatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis rent richting de bal. Lewis passt de bal zonder na te denken. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: luqa st andrews 54%, Marsascirocco 46%.
luqa st andrews - Marsascirocco 1:0