Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
augustin Hamrun Stars
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Laus passt de bal met de wreef. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anastasi. Anastasi krijgt een gele kaart.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anastasi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delceppo speelt de bal door. Laus bereikt de bal nog maar net als eerste. Laus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Williams geeft een hoge lob. Lauri rent richting de bal. Lauri draait met de bal, schiet en ... Taliana maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Formosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
augustin - Hamrun Stars 0:1

29e minuut.
Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams met een sublieme pass. Lauri is nu in balbezit. Lauri schiet op doel. Formosa probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Lauri rent richting de bal. Williams rent richting de bal. Williams passt de bal met de wreef. Lauri heeft problemen om de bal te vangen. Lauri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
augustin - Hamrun Stars 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: augustin 54%, Hamrun Stars 46%.
augustin - Hamrun Stars 0:2

63e minuut.
Genovese geeft de bal voor. Formosa kopt de bal weg. Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri haalt uit met een fantastische trap. Taliana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
augustin - Hamrun Stars 0:3

74e minuut.
Persiano controleert de bal met de borst. Delicata is nu in balbezit. Delicata speelt de bal door. Laus rent richting de bal. Laus draait met de bal, schiet en ... Mallia Tabone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Delicata bereikt de bal nog maar net als eerste. Delicata met een sublieme pass. Delceppo probeert naar een medespeler te passen. Laus is nu in balbezit. Laus haalt uit met een fantastische trap. Mallia Tabone bokst de bal weg. Paal!

90e minuut.
Delceppo is nu in balbezit. Delceppo geeft een lange en hoge pass. Bonanno probeert de bal aan de voet te houden. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: augustin 48%, Hamrun Stars 52%.
augustin - Hamrun Stars 0:3