Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
luqa st andrews augustin
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Lewis is nu in balbezit. Lewis passt de bal in één keer door. Delceppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambin speelt de bal door. De bal raakt de paal. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
luqa st andrews - augustin 1:0

15e minuut.
Gellel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzuto onderschept slim de pass. Pizzuto probeert naar een medespeler te passen. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ... Taliana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
luqa st andrews - augustin 2:0

21e minuut.
Pizzuto is nu in balbezit. Gellel met een sublieme pass. Pizzuto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Said geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Turner rent richting de bal. Turner geeft een hoge lob. Said heeft problemen om de bal te vangen. Laus rent richting de bal. Laus draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
luqa st andrews - augustin 2:1

43e minuut.
Delicata passt de bal zonder na te denken. Gellel rent richting de bal. Pizzuto onderschept slim de pass. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: luqa st andrews 43%, augustin 57%.
luqa st andrews - augustin 2:1

62e minuut.
Curmi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Depasquale met een snelle inworp. Delicata is nu in balbezit. Delicata schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Turner is nu in balbezit. Turner geeft een lange en hoge pass. Daar is Curmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laus bereikt de bal nog maar net als eerste. Laus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gellel probeert naar een medespeler te passen. Turner probeert naar een medespeler te passen. Laus rent richting de bal. Delicata is nu in balbezit. Delicata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: luqa st andrews 50%, augustin 50%.
luqa st andrews - augustin 2:1