Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
teerat0077 sirens
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Fitzpatrick probeert naar een medespeler te passen. Daar is German, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delicata schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Delicata krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Klungelig pakt Pace-Asciak de bal. Grimaud is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pace-Asciak. Pace-Asciak krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Turner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fitzpatrick is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Stellini ... Strafschop! Fitzpatrick is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fitzpatrick zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Fitzpatrick rent richting de bal. Fitzpatrick draait met de bal, schiet en ... Pulo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
teerat0077 - sirens 1:0

18e minuut.
Spiteri Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Demicoli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spiteri Lucas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delicata neemt de penalty, wat een uithaal! Esposito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
teerat0077 - sirens 1:1

20e minuut.
Fitzpatrick kopt de bal weg. Scicluna rent richting de bal. Pace-Asciak rent richting de bal. Scicluna onderschept slim de pass. Scicluna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Micallef Stafrace bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Micallef Stafrace. Micallef Stafrace krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Spiteri Lucas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delicata bereikt de bal nog maar net als eerste. Abela Medici verovert de bal door een tackle van achteren. Delicata verovert de bal door een tackle van achteren. Delicata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Henwood neemt de hoekschop. Pace-Asciak heeft problemen om de bal te vangen. Scicluna rent richting de bal. Scicluna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
teerat0077 - sirens 1:2

43e minuut.
Guerriera rent richting de bal. Fitzpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitzpatrick passt de bal in één keer door. Stellini is nu in balbezit. Stellini geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teerat0077 70%, sirens 30%.
teerat0077 - sirens 1:2

57e minuut.
Guerriera geeft een lange en hoge pass. Barbara bereikt de bal nog maar net als eerste. Henwood schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barbara wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

86e minuut.
Abela Medici passt de bal met de wreef. Fitzpatrick rent richting de bal. Fitzpatrick passt de bal met de wreef. German bereikt de bal nog maar net als eerste. German draait met de bal, schiet en ... Pulo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teerat0077 44%, sirens 56%.
teerat0077 - sirens 1:2