Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dwayne City Hibernians F.C
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
England Sant Fournier speelt de bal door. Cuschieri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Testaferrata. Testaferrata krijgt een gele kaart. Cuschieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cuschieri met een snel genomen vrije trap. Henwood is nu in balbezit. Henwood haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Pellicano de bal onder controle te krijgen. Gialanze verovert de bal door een tackle van achteren. Gialanze passt de bal met de wreef. Testaferrata bereikt de bal nog maar net als eerste. Testaferrata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dwayne City - Hibernians F.C 0:1

36e minuut.
Ciscaldi probeert naar een medespeler te passen. Pellicano rent richting de bal. Pellicano passt de bal in één keer door. Testaferrata rent richting de bal. Testaferrata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dwayne City 73%, Hibernians F.C 27%.
Dwayne City - Hibernians F.C 0:1

73e minuut.
Tonna probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pellicano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. England Sant Fournier is nu in balbezit. Pellicano onderschept slim de pass. Pellicano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dwayne City - Hibernians F.C 0:2

84e minuut.
Ciscaldi passt de bal in één keer door. Cardona is nu in balbezit. Cardona geeft een lange en hoge pass. Pellicano rent richting de bal. Pellicano haalt uit met een fantastische trap. Fiteni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dwayne City 66%, Hibernians F.C 34%.
Dwayne City - Hibernians F.C 0:2