Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hibernians F.C MALTZ
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 14.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Carbonaro met een sublieme pass. Attard is nu in balbezit. Fenech Adami rent richting de bal. Sevasta rent richting de bal. Sevasta haalt uit met een fantastische trap. Loporto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Cassar speelt de bal door. Attard bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tonna. Tonna krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Tonna rent richting de bal. Attard rent richting de bal. Tonna begaat een overtreding. Tonna krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

36e minuut.
Sevasta kopt de bal weg. Attard is nu in balbezit. Sevasta is nu in balbezit. Attard rent richting de bal. Attard draait met de bal, schiet en ... Loporto bokst de bal weg.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fleri Soler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sevasta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dougall rent richting de bal. Dougall haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibernians F.C 54%, MALTZ 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hibernians F.C - MALTZ 0:0

54e minuut.
Fleri Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleri Soler geeft een hoge lob. Daar is Fenech Adami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Attard bereikt de bal nog maar net als eerste. Attard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Cardona kopt de bal weg. Pellicano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dougall. Dougall krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibernians F.C 52%, MALTZ 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hibernians F.C - MALTZ 0:0