Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dwayne City jake
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


15e minuut.
England Sant Fournier rent richting de bal. Attard verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Cuschieri zijn tegenspeler op de grond. Cuschieri is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Attard moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Attard kan niet meer verder spelen. Delicata komt het veld opgelopen. Cachia met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Cini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drago. Cini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cini kan niet meer verder spelen. Miceli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dwayne City 70%, jake 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dwayne City - jake 0:0

65e minuut.
England Sant Fournier met een sublieme pass. Daar is Axiaq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delicata rent richting de bal. Axiaq onderschept slim de pass. Axiaq haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dimech geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sullivan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
Zaffarese met een sublieme pass. Daar is England Sant Fournier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Drago draait met de bal, schiet en ... Fiteni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dwayne City - jake 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dwayne City 55%, jake 45%.
Dwayne City - jake 0:1