Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jake Dwayne City
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Cassar Torreggiani onderschept slim de pass. Cassar Torreggiani speelt de bal door. Miceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacco verovert de bal door een tackle van achteren. Sacco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jake - Dwayne City 1:0

18e minuut.
Dimech probeert naar een medespeler te passen. Sacco rent richting de bal. Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacco draait met de bal, schiet en ... Fiteni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Axiaq onderschept slim de pass. Debono onderschept slim de pass. Debono speelt de bal door. Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Drago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Sullivan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sullivan speelt de bal door. Debono is nu in balbezit. Henwood verovert de bal door een tackle van achteren. Henwood schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jake 58%, Dwayne City 42%.
jake - Dwayne City 1:0

48e minuut.
Sullivan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sacco rent richting de bal. England Sant Fournier probeert naar een medespeler te passen. Sacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacco geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sacco met de inworp. Debono rent richting de bal. Dimech bereikt de bal nog maar net als eerste. Henwood is nu in balbezit. Henwood schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jake 37%, Dwayne City 63%.
jake - Dwayne City 1:0