Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jayden hamrun
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Gulia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leonardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papagiancupolo rent richting de bal. Leonardi onderschept slim de pass. Leonardi geeft een hoge lob. Paal!

9e minuut.
Grimaldi onderschept slim de pass. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Giliberti probeert naar een medespeler te passen. Muscut Azzopardi rent richting de bal. Muscut Azzopardi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ellul de bal. Ellul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Drago geeft de bal voor. Ciantar is nu in balbezit. Ciantar geeft een hoge lob. Ellul rent richting de bal. Ellul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jayden - hamrun 1:0

20e minuut.
Papagiancupolo is nu in balbezit. Papagiancupolo probeert naar een medespeler te passen. Schiavone is nu in balbezit. Grimaldi onderschept slim de pass. Grimaldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jayden - hamrun 2:0

29e minuut.
Aquilina passt de bal zonder na te denken. Palmier bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmier geeft een hoge lob. Aquilina maakt een snoekduik en kopt de bal. Pepe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jayden - hamrun 2:1

32e minuut.
Camenzuli onderschept slim de pass. Camenzuli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ellul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Gonzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jayden - hamrun 3:1

40e minuut.
Schiavone passt de bal met de wreef. Gulia rent richting de bal. Ciantar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ciantar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Gialanze geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pizzuto met de inworp. Grimaldi rent richting de bal. Grimaldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jayden 45%, hamrun 55%.
jayden - hamrun 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jayden 67%, hamrun 33%.
jayden - hamrun 3:1