Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jayden SHAJKCCKKJ
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Papagiancupolo geeft de bal voor. Calleja rent richting de bal. Calleja geeft een hoge lob. Ellul is nu in balbezit. Ellul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Grimaldi is nu in balbezit. Paris onderschept slim de pass. Paris speelt de bal door. Bellizzi is nu in balbezit. Bellizzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jayden - SHAJKCCKKJ 0:1

23e minuut.
Mifsud geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ciantar met een snelle inworp. Grimaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimaldi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Laus verovert de bal door een tackle van achteren. Papagiancupolo onderschept slim de pass. Papagiancupolo speelt de bal door. Ellul rent richting de bal. Ellul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Paris bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimaldi is nu in balbezit. Grimaldi passt de bal in één keer door. Ellul is nu in balbezit. Ellul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Degiorgio geeft de bal voor. Daar is Bellizzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossi is nu in balbezit. Bellizzi onderschept slim de pass. Bellizzi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
jayden - SHAJKCCKKJ 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jayden 34%, SHAJKCCKKJ 66%.
jayden - SHAJKCCKKJ 0:2

61e minuut.
Laus is nu in balbezit. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese met een sublieme pass. Bellizzi is nu in balbezit. Bellizzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jayden - SHAJKCCKKJ 0:3

66e minuut.
Laus is nu in balbezit. Rossi rent richting de bal. Paris maakt een afschuwelijke overtreding. Paris krijgt een gele kaart. Rossi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rossi kan niet meer verder spelen. Camenzuli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jayden 49%, SHAJKCCKKJ 51%.
jayden - SHAJKCCKKJ 0:3