Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hamrun Red Dragons FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Orland bereikt de bal nog maar net als eerste. Orland probeert naar een medespeler te passen. Calleja rent richting de bal. Calleja schiet op doel. Grech probeert de bal aan de voet te houden. Gonzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
hamrun - Red Dragons FC 0:1

9e minuut.
Montalto kopt de bal weg. Paris rent richting de bal. Bonavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Paris onderschept slim de pass. Paris geeft de bal voor. Gili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Gulia rent richting de bal. Ferriggi verovert de bal door een tackle van achteren. Ferriggi passt de bal in één keer door. Aquilina is nu in balbezit. Aquilina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Paris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paris met een sublieme pass. Orland met een sublieme pass. Daar is Calleja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calleja haalt uit met een fantastische trap. Gonzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Gulia speelt de bal door. Vitale is nu in balbezit. Vitale passt de bal met de wreef. Aquilina is nu in balbezit. Aquilina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Inworp. Orland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonavia rent richting de bal. Bonavia geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
hamrun - Red Dragons FC 0:2

44e minuut.
Inworp. Vitale met een snelle inworp. Bonavia probeert naar een medespeler te passen. Calleja is nu in balbezit. Calleja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hamrun 38%, Red Dragons FC 62%.
hamrun - Red Dragons FC 0:2

47e minuut.
Palmier geeft de bal voor. Calleja kopt de bal weg. Orland rent richting de bal. Orland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hamrun 42%, Red Dragons FC 58%.
hamrun - Red Dragons FC 0:2