Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hompesh UTD FC birkirkirkara
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Parlato kopt de bal weg. Spiteri met een sublieme pass. Urpani bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente is nu in balbezit. Valente schiet op doel. Bologna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bologna speelt de bal door. Henwood kopt de bal weg. Desira is nu in balbezit. Desira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hompesh UTD FC - birkirkirkara 1:0

20e minuut.
Desira rent richting de bal. Desira schiet op doel. Axisa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baldacchino zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Baldacchino is nu in balbezit. Sacco verovert de bal door een tackle van achteren. Sacco probeert naar een medespeler te passen. Henwood kan de bal niet met de borst controleren. Henwood haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Urpani kopt de bal weg. Klungelig pakt Henwood de bal. Met opzet legt Spiteri zijn tegenspeler op de grond. Spiteri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hompesh UTD FC 44%, birkirkirkara 56%.
Hompesh UTD FC - birkirkirkara 1:0

50e minuut.
Musu bereikt de bal nog maar net als eerste. Musu geeft de bal voor. Bongailas probeert de bal aan de voet te houden. Valente rent richting de bal. Valente draait met de bal, schiet en ... Bologna bokst de bal weg.

52e minuut.
Busuttil is nu in balbezit. Desira onderschept slim de pass. Henwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Henwood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hompesh UTD FC - birkirkirkara 2:0

56e minuut.
Pirotta probeert naar een medespeler te passen. Henwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Henwood schiet op doel. Desira rent richting de bal. Desira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Pirotta de bal. Pirotta passt de bal zonder na te denken. Spiteri speelt de bal door. Valente is nu in balbezit. Valente draait met de bal, schiet en ... Bologna bokst de bal weg.

76e minuut.
Musu is nu in balbezit. Musu geeft een hoge lob. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente haalt uit met een fantastische trap. Bongailas probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

80e minuut.
Spiteri speelt de bal door. Bongailas heeft problemen om de bal te vangen. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hompesh UTD FC 59%, birkirkirkara 41%.
Hompesh UTD FC - birkirkirkara 2:0