Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
birkirkirkara Hompesh UTD FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 12.5
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


14e minuut.
Musu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttigieg onderschept slim de pass. Buttigieg met een sublieme pass. Desira is nu in balbezit. Desira haalt uit met een fantastische trap. Grech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baldacchino zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Axisa is nu in balbezit. Desira schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Axisa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Axisa met een snel genomen vrije trap. Urpani is nu in balbezit. Urpani passt de bal met de wreef. Valente rent richting de bal. Valente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
birkirkirkara - Hompesh UTD FC 1:0

22e minuut.
Ciantar probeert naar een medespeler te passen. Henwood is nu in balbezit. Musu is nu in balbezit. Henwood onderschept slim de pass. Henwood haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
birkirkirkara - Hompesh UTD FC 1:1

38e minuut.
Bologna trapt de bal weg. Urpani bereikt de bal nog maar net als eerste. Urpani met een sublieme pass. Valente rent richting de bal. Valente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: birkirkirkara 45%, Hompesh UTD FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
birkirkirkara - Hompesh UTD FC 1:1

48e minuut.
Fiorini-Lowell geeft een lange en hoge pass. Desira bereikt de bal nog maar net als eerste. Desira passt de bal zonder na te denken. Henwood is nu in balbezit. Henwood draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Urpani rent richting de bal. Urpani met een sublieme pass. Pirotta geeft de bal voor. Parlato rent richting de bal. Parlato probeert naar een medespeler te passen. Grech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Axisa passt de bal met de wreef. Daar is Musu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henwood onderschept slim de pass. Desira bereikt de bal nog maar net als eerste. Desira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Buttigieg passt de bal in één keer door. Pirotta is nu in balbezit. Urpani is nu in balbezit. Urpani draait met de bal, schiet en ... Bologna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
birkirkirkara - Hompesh UTD FC 2:1

77e minuut.
Henwood rent richting de bal. Henwood probeert naar een medespeler te passen. Desira rent richting de bal. Desira haalt uit met een fantastische trap. Axisa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
birkirkirkara - Hompesh UTD FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: birkirkirkara 56%, Hompesh UTD FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
birkirkirkara - Hompesh UTD FC 2:2