Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tdsdpoi BIZUBEST
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Klungelig pakt Pizzuto de bal. Pavia is nu in balbezit. Pavia geeft een hoge lob. Tonna probeert de bal aan de voet te houden. Frankalanza geeft de bal voor. Satariano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Frankalanza bereikt de bal nog maar net als eerste. German rent richting de bal. German probeert naar een medespeler te passen. Pisani is nu in balbezit. Pisani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tdsdpoi - BIZUBEST 1:0

20e minuut.
Pavia met een snelle inworp. German heeft problemen om de bal te vangen. German geeft een hoge lob. Pisani rent richting de bal. Pisani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Calleja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Degiovanni komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Peel is nu in balbezit. Peel geeft de bal voor. Pisani is nu in balbezit. Pisani haalt uit met een fantastische trap. Pace-Asciak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tdsdpoi - BIZUBEST 2:0

39e minuut.
German probeert naar een medespeler te passen. Pavia geeft een lange en hoge pass. Chetcuti kopt de bal weg. Pisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisani draait met de bal, schiet en ... Pace-Asciak bokst de bal weg.

41e minuut.
Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabone onderschept slim de pass. Tabone met een sublieme pass. Fenech Adami rent richting de bal. Fenech Adami haalt uit met een fantastische trap. Satariano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tdsdpoi 50%, BIZUBEST 50%.
tdsdpoi - BIZUBEST 2:0

55e minuut.
Musumeci passt de bal met de wreef. Flores is nu in balbezit. Pisani onderschept slim de pass. Musumeci is nu in balbezit. Musumeci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pizzuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzuto geeft een lange en hoge pass. Laus heeft problemen om de bal te vangen. Fenech Adami is nu in balbezit. Fenech Adami haalt uit met een fantastische trap. Satariano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Tonna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mugliett komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tdsdpoi 47%, BIZUBEST 53%.
tdsdpoi - BIZUBEST 2:0