Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the rambos Hompesh UTD FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 13.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Gulia is nu in balbezit. Incorvaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia rent richting de bal. Incorvaia is nu in balbezit. Incorvaia schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
the rambos - Hompesh UTD FC 1:0

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Gulia de bal onder controle te krijgen. Incorvaia is nu in balbezit. Incorvaia passt de bal zonder na te denken. Gulia is nu in balbezit. Gulia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pool rent richting de bal. Pool passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Incorvaia de bal. Gulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pirotta rent richting de bal. Pool verovert de bal door een tackle van achteren. Pool passt de bal in één keer door. Incorvaia rent richting de bal. Incorvaia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lia geeft de bal voor. Pool kopt de bal weg. Daar is Sciortino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulia rent richting de bal. Gulia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the rambos - Hompesh UTD FC 2:0

44e minuut.
Klungelig pakt Desira de bal. Gulia is nu in balbezit. Pirotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia verovert de bal door een tackle van achteren. Gulia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the rambos 40%, Hompesh UTD FC 60%.
the rambos - Hompesh UTD FC 2:0

47e minuut.
Gulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerafa is nu in balbezit. Gulia verovert de bal door een tackle van achteren. Gulia haalt uit met een fantastische trap. Bologna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the rambos - Hompesh UTD FC 3:0

51e minuut.
Calamatta heeft problemen om de bal te vangen. Calamatta geeft een lange en hoge pass. Sciortino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Incorvaia onderschept slim de pass. Incorvaia draait met de bal, schiet en ... Bologna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the rambos - Hompesh UTD FC 4:0

73e minuut.
Henwood met een sublieme pass. Desira rent richting de bal. Terribile tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Terribile krijgt een gele kaart. Desira roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Desira kan niet meer verder spelen. Debono komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the rambos 40%, Hompesh UTD FC 60%.
the rambos - Hompesh UTD FC 4:0