Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hompesh UTD FC the rambos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.1 gemiddelde waardering 15
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Incorvaia verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Gulia de bal. Zerafa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gulia raakt geblesseerd tijdens het duel. Incorvaia legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Hompesh UTD FC - the rambos 0:1

13e minuut.
Valletta onderschept slim de pass. Henwood is nu in balbezit. Desira rent richting de bal. Henwood is nu in balbezit. Henwood haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gonzi met een sublieme pass. Klungelig pakt Lia de bal. Gonzi probeert naar een medespeler te passen. Gulia rent richting de bal. Gulia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hompesh UTD FC 53%, the rambos 47%.
Hompesh UTD FC - the rambos 0:1

51e minuut.
Gonzi probeert naar een medespeler te passen. Gulia is nu in balbezit. Zerafa is nu in balbezit. Gulia verovert de bal door een tackle van achteren. Gulia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Henwood rent richting de bal. Lia onderschept slim de pass. Lia speelt de bal door. Desira rent richting de bal. Desira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Edwards probeert naar een medespeler te passen. Sciortino is nu in balbezit. Gulia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gulia krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Valletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valletta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gonzi de bal. Desira rent richting de bal. Desira draait met de bal, schiet en ... Speranza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Lia met een sublieme pass. Zerafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia begaat een overtreding. Gulia krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hompesh UTD FC 47%, the rambos 53%.
Hompesh UTD FC - the rambos 0:1