Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tdsdpoi Damien Fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Pavia geeft een hoge lob. Spiteri Lucas rent richting de bal. Spiteri Lucas passt de bal met de wreef. Pisani rent richting de bal. Pisani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dougall kopt de bal weg. Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Clews verovert de bal door een tackle van achteren. Clews haalt uit met een fantastische trap. Incorvaia kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Said onderschept slim de pass. Imbroll rent richting de bal. Imbroll probeert naar een medespeler te passen. Spiteri Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiteri Lucas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Imbroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Said is nu in balbezit. Said geeft de bal voor. Clews rent richting de bal. Clews draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tdsdpoi - Damien Fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tdsdpoi 52%, Damien Fc 48%.
tdsdpoi - Damien Fc 0:1

61e minuut.
Gerada geeft een lange en hoge pass. Inworp. Calleja met een snelle inworp. Klungelig pakt Musumeci de bal. Musumeci geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Calleja is nu in balbezit. Calleja geeft een hoge lob. Said rent richting de bal. Musumeci is nu in balbezit. Musumeci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tdsdpoi - Damien Fc 1:1

75e minuut.
Said is nu in balbezit. Peel onderschept slim de pass. Peel probeert naar een medespeler te passen. Musumeci rent richting de bal. Musumeci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Spiteri Lucas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. German bereikt de bal nog maar net als eerste. German passt de bal in één keer door. Clews bereikt de bal nog maar net als eerste. Clews schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Peel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gruniet met de inworp. Spiteri Lucas is nu in balbezit. Spiteri Lucas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tdsdpoi 41%, Damien Fc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tdsdpoi - Damien Fc 1:1