Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hompesh UTD FC Damien Fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Buttigieg bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttigieg passt de bal zonder na te denken. Daar is Pirotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiteri Lucas rent richting de bal. Spiteri Lucas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Klungelig pakt Baldacchino de bal. Said speelt de bal door. Buttigieg rent richting de bal. Spiteri Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Spiteri Lucas geeft een lange en hoge pass. Paal!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dougall zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Hyzler de bal. Spiteri Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiteri Lucas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gruniet met een snelle inworp. Pirotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirotta met een sublieme pass. Hyzler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyzler geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Hompesh UTD FC - Damien Fc 0:1

25e minuut.
Buttigieg bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttigieg probeert naar een medespeler te passen. Ciantar rent richting de bal. Clews is nu in balbezit. Clews haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bologna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hompesh UTD FC - Damien Fc 0:2

26e minuut.
Pirotta speelt de bal door. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards passt de bal in één keer door. Clews rent richting de bal. Clews schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pirotta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gruniet met de inworp. Spiteri Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiteri Lucas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Henwood rent richting de bal. Said verovert de bal door een tackle van achteren. Said speelt de bal door. Clews rent richting de bal. Clews haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hompesh UTD FC 77%, Damien Fc 23%.
Hompesh UTD FC - Damien Fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hompesh UTD FC 55%, Damien Fc 45%.
Hompesh UTD FC - Damien Fc 0:2