Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the rambos fffffffff
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Bajada geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mercieca met de inworp. Incorvaia is nu in balbezit. Incorvaia schiet op doel. Degiovanni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Apap kopt de bal weg. Piscopo is nu in balbezit. Incorvaia begaat een overtreding. Incorvaia krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Sapienza is nu in balbezit. Incorvaia verovert de bal door een tackle van achteren. Incorvaia passt de bal in één keer door. Gulia is nu in balbezit. Gulia draait met de bal, schiet en ... Degiovanni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Pool rent richting de bal. Pool geeft een hoge lob. Pizzuto is nu in balbezit. Gulia onderschept slim de pass. Gulia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Sapienza rent richting de bal. Mercieca verovert de bal door een tackle van achteren. Mercieca met een sublieme pass. Gulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the rambos 47%, fffffffff 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the rambos - fffffffff 0:0

53e minuut.
Bugeja passt de bal in één keer door. Gonzi rent richting de bal. Gonzi met een sublieme pass. Gulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gonzi rent richting de bal. Gonzi passt de bal met de wreef. Incorvaia probeert naar een medespeler te passen. Gulia rent richting de bal. Gulia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Calamatta passt de bal in één keer door. Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool passt de bal zonder na te denken. Gulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pool zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Incorvaia is nu in balbezit. Incorvaia schiet op doel. Sapienza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Gauci met de inworp. Gonzi rent richting de bal. Piscopo verovert de bal door een tackle van achteren. Piscopo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Apap is nu in balbezit. Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Apap maakt een afschuwelijke overtreding. Pool raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pool kan niet meer verder spelen. Lia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the rambos 58%, fffffffff 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the rambos - fffffffff 0:0