Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hompesh UTD FC BIZUBEST
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.7 gemiddelde waardering 18.9
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tanti met een harde bal richting middenveld. Axiaq is nu in balbezit. Axiaq probeert naar een medespeler te passen. Fenech Adami rent richting de bal. Fenech Adami draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Tabone passt de bal in één keer door. Sciortino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fenech Adami is nu in balbezit. Fenech Adami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hompesh UTD FC - BIZUBEST 0:1

5e minuut.
Henwood probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Desira de bal. Fenech Adami verovert de bal door een tackle van achteren. Axiaq is nu in balbezit. Axiaq draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Buttigieg is nu in balbezit. Buttigieg met een sublieme pass. Desira is nu in balbezit. Henwood rent richting de bal. Henwood haalt uit met een fantastische trap. Pace-Asciak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Pirotta rent richting de bal. Pirotta passt de bal zonder na te denken. Parlato is nu in balbezit. Pizzuto verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzuto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een lange en hoge pass. Edwards rent richting de bal. Axiaq onderschept slim de pass. Axiaq geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hompesh UTD FC 62%, BIZUBEST 38%.
Hompesh UTD FC - BIZUBEST 0:1

48e minuut.
Flores kopt de bal weg. Daar is Sciortino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Axiaq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Axiaq haalt uit met een fantastische trap. Bologna bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hompesh UTD FC - BIZUBEST 0:2

49e minuut.
Desira heeft problemen om de bal te vangen. Axiaq rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pirotta. Pirotta krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Henwood de bal onder controle te krijgen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal met de wreef. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hompesh UTD FC - BIZUBEST 0:3

61e minuut.
Cauchi speelt de bal door. Tabone is nu in balbezit. Tabone passt de bal met de wreef. Axiaq is nu in balbezit. Axiaq draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hompesh UTD FC 72%, BIZUBEST 28%.
Hompesh UTD FC - BIZUBEST 0:3