Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the rambos tdsdpoi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Mercieca kopt de bal weg. Calamatta bereikt de bal nog maar net als eerste. German tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. German krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Incorvaia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cordina komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Terribile rent richting de bal. Calamatta kan de bal niet met de borst controleren. Terribile is nu in balbezit. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gouder geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chetcuti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
German probeert naar een medespeler te passen. Pisani is nu in balbezit. Pisani passt de bal in één keer door. Navarro rent richting de bal. Navarro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Gulia de bal. Gulia geeft een lange en hoge pass. Calleja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Doeltrap. Incorvaia trapt de bal weg. Navarro kopt de bal weg. Pisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the rambos 58%, tdsdpoi 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the rambos - tdsdpoi 0:0

51e minuut.
Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzi passt de bal met de wreef. Gulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Speranza met een harde bal richting middenveld. Mercieca kopt de bal weg. Klungelig pakt Calamatta de bal. Pisani onderschept slim de pass. Pisani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Peel geeft een lange en hoge pass. Calamatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisani onderschept slim de pass. Navarro rent richting de bal. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mercieca probeert naar een medespeler te passen. German met een sublieme pass. Terribile bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the rambos 53%, tdsdpoi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the rambos - tdsdpoi 0:0