Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tas sireni BIZUBEST
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Daar is Sciberras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sciberras speelt de bal door. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Vitale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale schiet op doel. Pace-Asciak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Frankalanza met een sublieme pass. Fenech Adami is nu in balbezit. Axiaq is nu in balbezit. Axiaq haalt uit met een fantastische trap. Anastasi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tas sireni - BIZUBEST 0:1

25e minuut.
De Carlo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Carlo geeft een hoge lob. Manduca heeft problemen om de bal te vangen. Tedesco rent richting de bal. Tedesco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
De Carlo verovert de bal door een tackle van achteren. De Carlo met een sublieme pass. Orlando kan de bal niet met de borst controleren. Vitale is nu in balbezit. Vitale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Fenech Adami bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucciardi verovert de bal door een tackle van achteren. Fenech Adami verovert de bal door een tackle van achteren. Fenech Adami schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Stellini is nu in balbezit. Stellini geeft een hoge lob. Mugliett kopt de bal weg. Vitale heeft problemen om de bal te vangen. Vitale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tas sireni - BIZUBEST 1:1

37e minuut.
Parisi is nu in balbezit. Vitale is nu in balbezit. Frankalanza is nu in balbezit. Parisi onderschept slim de pass. Parisi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Axiaq is nu in balbezit. Cucciardi verovert de bal door een tackle van achteren. Cucciardi passt de bal met de wreef. Vitale is nu in balbezit. Vitale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tas sireni 51%, BIZUBEST 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tas sireni - BIZUBEST 1:1

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pizzuto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Axiaq rent richting de bal. Axiaq geeft de bal voor. Fenech Adami maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Frankalanza de bal onder controle te krijgen. Cucciardi is nu in balbezit. Flores begaat een overtreding. Flores krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Flores kopt de bal weg. Sciberras geeft een lange en hoge pass. Manduca is nu in balbezit. Vitale onderschept slim de pass. Vitale haalt uit met een fantastische trap. Pace-Asciak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vitale bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tas sireni 54%, BIZUBEST 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tas sireni - BIZUBEST 1:1