Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BIZUBEST tas sireni
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Flores passt de bal met de wreef. Daar is Axiaq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parisi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parisi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Klungelig pakt Frankalanza de bal. Frankalanza geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Spagnol de bal onder controle te krijgen. Fenech Adami is nu in balbezit. Fenech Adami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Frankalanza speelt de bal door. Pizzuto is nu in balbezit. Pizzuto passt de bal in één keer door. Daar is Fenech Adami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenech Adami draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Tonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisi verovert de bal door een tackle van achteren. Parisi passt de bal met de wreef. Vitale is nu in balbezit. Vitale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Leone geeft de bal voor. Cauchi kopt de bal weg. Parisi is nu in balbezit. Vitale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale draait met de bal, schiet en ... Pace-Asciak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Cauchi speelt de bal door. Fenech Adami rent richting de bal. Sciberras onderschept slim de pass. Axiaq onderschept slim de pass. Axiaq draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BIZUBEST - tas sireni 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIZUBEST 48%, tas sireni 52%.
BIZUBEST - tas sireni 1:0

50e minuut.
Sciberras rent richting de bal. Axiaq tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sciberras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spagnol met een snel genomen vrije trap. Vitale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BIZUBEST - tas sireni 1:1

54e minuut.
Vitale bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores is nu in balbezit. Parisi maakt een afschuwelijke overtreding. Parisi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

60e minuut.
Daar is Frankalanza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frankalanza probeert naar een medespeler te passen. Fenech Adami is nu in balbezit. Fenech Adami schiet op doel. Anastasi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BIZUBEST - tas sireni 2:1

67e minuut.
Leone is nu in balbezit. Axiaq verovert de bal door een tackle van achteren. Axiaq passt de bal zonder na te denken. Fenech Adami bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech Adami schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Sciberras is nu in balbezit. Cucciardi is nu in balbezit. Cucciardi passt de bal zonder na te denken. Tedesco is nu in balbezit. Tedesco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Axiaq passt de bal in één keer door. De Carlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonna bereikt de bal nog maar net als eerste. De Carlo onderschept slim de pass. De Carlo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Flores kan de bal niet met de borst controleren. Cucciardi is nu in balbezit. Cucciardi geeft een hoge lob. Vitale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIZUBEST 57%, tas sireni 43%.
BIZUBEST - tas sireni 2:1