Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
birkirkirkara fffffffff
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Fabri rent richting de bal. Bongailas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fabri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piscopo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Grech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
birkirkirkara - fffffffff 0:1

14e minuut.
Daar is Said Vassallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piscopo is nu in balbezit. Piscopo passt de bal in één keer door. Bugeja rent richting de bal. Bugeja schiet op doel. Grech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Spiteri verovert de bal door een tackle van achteren. Spiteri met een sublieme pass. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Urpani is nu in balbezit. Urpani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sacco heeft problemen om de bal te vangen. Gauci is nu in balbezit. Gauci passt de bal zonder na te denken. Bugeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugeja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bugeja onderschept slim de pass. Bugeja met een sublieme pass. Piscopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piscopo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
birkirkirkara - fffffffff 0:2

34e minuut.
Decelis geeft de bal voor. Valente rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Zerafa ... Strafschop! Valente is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valente legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Valente de bal. Degiovanni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Gauci kopt de bal weg. Urpani rent richting de bal. Urpani speelt de bal door. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: birkirkirkara 65%, fffffffff 35%.
birkirkirkara - fffffffff 0:2

56e minuut.
Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiteri onderschept slim de pass. Spiteri probeert naar een medespeler te passen. Valente rent richting de bal. Valente schiet op doel. Degiovanni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spiteri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Giordmaina komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Piscopo heeft problemen om de bal te vangen. Piscopo geeft een hoge lob. Sacco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gauci is nu in balbezit. Gauci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pool verovert de bal door een tackle van achteren. Pool probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Axisa de bal. Bugeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugeja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pool geeft de bal voor. Fiorini-Lowell is nu in balbezit. Bajada maakt een afschuwelijke overtreding. Bajada krijgt een gele kaart. Fiorini-Lowell raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fiorini-Lowell kan niet meer verder spelen. Castillo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: birkirkirkara 58%, fffffffff 42%.
birkirkirkara - fffffffff 0:2