Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Damien Fc tas sireni
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Hyzler rent richting de bal. Hyzler passt de bal zonder na te denken. Musu rent richting de bal. Clews bereikt de bal nog maar net als eerste. Clews haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Dougall kopt de bal weg. Leone rent richting de bal. Leone met een sublieme pass. Vitale rent richting de bal. Vitale schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Sciberras bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiteri Lucas onderschept slim de pass. Spiteri Lucas passt de bal in één keer door. Clews is nu in balbezit. Clews schiet op doel. Anastasi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Sciberras passt de bal met de wreef. Parisi is nu in balbezit. Parisi passt de bal zonder na te denken. Vitale is nu in balbezit. Vitale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Adami speelt de bal door. Sciberras bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciberras probeert naar een medespeler te passen. Vitale rent richting de bal. Vitale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Damien Fc - tas sireni 0:1

32e minuut.
Said onderschept slim de pass. Spiteri Lucas rent richting de bal. Spiteri Lucas passt de bal met de wreef. Clews heeft problemen om de bal te vangen. Clews haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Said speelt de bal door. Musu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clews onderschept slim de pass. Clews haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Damien Fc 68%, tas sireni 32%.
Damien Fc - tas sireni 0:1

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Carlo met de inworp. Hyzler bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisi verovert de bal door een tackle van achteren. Parisi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vitale passt de bal met de wreef. Said rent richting de bal. Parisi verovert de bal door een tackle van achteren. Parisi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Imbroll de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Said geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Spiteri Lucas de bal onder controle te krijgen. Clews bereikt de bal nog maar net als eerste. Clews draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Musu passt de bal zonder na te denken. Gruniet rent richting de bal. Stellini begaat een overtreding. Gruniet roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gruniet kan niet meer verder spelen. Herrera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Damien Fc 60%, tas sireni 40%.
Damien Fc - tas sireni 0:1