Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tas sireni Damien Fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Herrera geeft een lange en hoge pass. Dougall rent richting de bal. Dougall probeert naar een medespeler te passen. Clews rent richting de bal. Clews schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Stellini geeft een hoge lob. Parisio is nu in balbezit. Parisio passt de bal zonder na te denken. Vitale is nu in balbezit. Vitale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tas sireni - Damien Fc 1:0

16e minuut.
Parisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Said passt de bal met de wreef. Clews is nu in balbezit. Clews draait met de bal, schiet en ... Anastasi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Parisio is nu in balbezit. De Carlo verovert de bal door een tackle van achteren. De Carlo speelt de bal door. Vitale rent richting de bal. Vitale schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tas sireni 47%, Damien Fc 53%.
tas sireni - Damien Fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tas sireni 47%, Damien Fc 53%.
tas sireni - Damien Fc 1:0