Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valletta06 Qajjenza United F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.2
matig Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Bugeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Puli rent richting de bal. Bugeja is nu in balbezit. Puli is nu in balbezit. Puli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Calascione bereikt de bal nog maar net als eerste. Calascione passt de bal met de wreef. Bisazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugeja onderschept slim de pass. Bugeja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Said Pullicino rent richting de bal. Bugeja rent richting de bal. Puli is nu in balbezit. Puli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bisazza de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sant Fournier trapt de bal weg. Preziosi kopt de bal weg. Lombardi probeert de bal aan de voet te houden. Puli rent richting de bal. Puli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Calascione is nu in balbezit. Lombardi verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Puli zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Puli moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Puli schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

45e minuut.
Chetcuti met een snelle inworp. Lombardi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calascione. Calascione krijgt een gele kaart. Lombardi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lombardi met een snel genomen vrije trap. Cordina is nu in balbezit. Cordina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta06 - Qajjenza United F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valletta06 36%, Qajjenza United F.C 64%.
Valletta06 - Qajjenza United F.C 0:1

73e minuut.
Chetcuti geeft de bal voor. Camenzuli geeft de bal voor. Degabriele kopt de bal weg. Bugeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugeja schiet op doel. Sant Fournier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Inworp. Camenzuli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Degabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Degabriele geeft de bal voor. Bugeja krijgt zijn hoofd ertegen. Sant Fournier bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valletta06 46%, Qajjenza United F.C 54%.
Valletta06 - Qajjenza United F.C 0:1