Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtics HC Vittoriosa Stars
442 mentality Tactiek owl
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 13.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Sacco rent richting de bal. Inglott verovert de bal door een tackle van achteren. Sacco verovert de bal door een tackle van achteren. Marchett rent richting de bal. Marchett haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Edwards rent richting de bal. Ellul verovert de bal door een tackle van achteren. Ellul met een sublieme pass. Marchett rent richting de bal. Marchett schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Edwards is nu in balbezit. Edwards geeft de bal voor. Carabott probeert de bal aan de voet te houden. Spiteri Lucas rent richting de bal. Spiteri Lucas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pavia passt de bal met de wreef. Daar is Giordmaina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giordmaina passt de bal met de wreef. Marchett is nu in balbezit. Marchett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtics HC - Vittoriosa Stars 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtics HC 46%, Vittoriosa Stars 54%.
Celtics HC - Vittoriosa Stars 1:0

48e minuut.
Chircop geeft de bal voor. Pavia probeert de bal aan de voet te houden. Grioli rent richting de bal. Grioli haalt uit met een fantastische trap. Cauchi Inglott probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Celtics HC - Vittoriosa Stars 1:1

77e minuut.
Inworp. Busuttil met de inworp. Sacco rent richting de bal. Sacco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Inglott de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Giordmaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordmaina speelt de bal door. Grioli rent richting de bal. Grioli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtics HC - Vittoriosa Stars 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtics HC 45%, Vittoriosa Stars 55%.
Celtics HC - Vittoriosa Stars 1:2