Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qormi FC Qajjenza United F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Aloisio rent richting de bal. Aloisio passt de bal in één keer door. Calascione met een sublieme pass. Fenech rent richting de bal. Fenech schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Gruppetta is nu in balbezit. Gruppetta geeft de bal voor. Chetcuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Calascione verovert de bal door een tackle van achteren. Calascione geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Grioli geeft een lange en hoge pass. Gravina rent richting de bal. Gravina geeft een hoge lob. Fenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qormi FC 41%, Qajjenza United F.C 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Qormi FC - Qajjenza United F.C 0:0

73e minuut.
Preziosi verovert de bal door een tackle van achteren. Preziosi probeert naar een medespeler te passen. Cordina bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrugia rent richting de bal. Farrugia draait met de bal, schiet en ... Ventura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Coreschi met een sublieme pass. Schembri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanzon maakt een afschuwelijke overtreding. Lanzon krijgt een gele kaart. Schembri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Schembri met een snelle inworp. Daar is Calascione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preziosi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Calascione is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calascione legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qormi FC 50%, Qajjenza United F.C 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Qormi FC - Qajjenza United F.C 0:0