Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtics HC Kaizer Cavs
442 mentality Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lucas passt de bal met de wreef. Sacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacco passt de bal met de wreef. Sansone rent richting de bal. Sansone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtics HC - Kaizer Cavs 1:0

5e minuut.
Cini kopt de bal weg. Sansone probeert de bal aan de voet te houden. Sacco is nu in balbezit. Sacco schiet op doel. Orlando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtics HC - Kaizer Cavs 2:0

12e minuut.
Aquilina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone onderschept slim de pass. Sansone geeft de bal voor. Daar is Ellul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtics HC - Kaizer Cavs 3:0

14e minuut.
Axiaq is nu in balbezit. Sacco verovert de bal door een tackle van achteren. Sacco passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sansone de bal. Sansone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtics HC - Kaizer Cavs 4:0

38e minuut.
Sacco verovert de bal door een tackle van achteren. Sacco passt de bal in één keer door. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone draait met de bal, schiet en ... Axisa probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pavia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Farrugia heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Busuttil neemt de hoekschop. Klungelig pakt Deguara de bal. Sacco is nu in balbezit. Sacco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtics HC - Kaizer Cavs 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtics HC 41%, Kaizer Cavs 59%.
Celtics HC - Kaizer Cavs 5:0

59e minuut.
Petroni is nu in balbezit. Petroni geeft de bal voor. Chircop probeert de bal aan de voet te houden. Lucas rent richting de bal. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lucas kan de bal niet met de borst controleren. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq speelt de bal door. Xuereb rent richting de bal. Xuereb draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Chircop geeft de bal voor. Inworp. Petroni met een snelle inworp. Lucas rent richting de bal. Lucas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cauchi Inglott met een sublieme pass. Axiaq kopt de bal weg. Busuttil heeft problemen om de bal te vangen. Gambin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Cini speelt de bal door. Ellul rent richting de bal. Ellul passt de bal zonder na te denken. Sacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtics HC - Kaizer Cavs 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtics HC 53%, Kaizer Cavs 47%.
Celtics HC - Kaizer Cavs 6:0