Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Blacks ZAKTIS F.C
DIamond Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Dingli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galdes. Dingli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dingli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Savona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri schiet op doel. Decelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Galdes is nu in balbezit. Galdes geeft een hoge lob. Sciortino probeert de bal aan de voet te houden. Pantalleresco is nu in balbezit. Pantalleresco schiet op doel. Castillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Blacks - ZAKTIS F.C 1:0

30e minuut.
Galdes geeft de bal voor. Galdes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dingli. Dingli krijgt een gele kaart. Galdes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galdes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pitre` springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Galdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Galdes de bal. Pantalleresco is nu in balbezit. Pantalleresco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Blacks - ZAKTIS F.C 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Blacks 56%, ZAKTIS F.C 44%.
All Blacks - ZAKTIS F.C 2:0

56e minuut.
Pule` geeft een hoge lob. Galdes rent richting de bal. Galdes geeft een hoge lob. Galdes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pitre` kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Galdes met de inworp. Klungelig pakt Casha de bal. Casha speelt de bal door. Camilleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Camilleri geeft een lange en hoge pass. Castillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Rapa is nu in balbezit. Rapa geeft de bal voor. Galdes is nu in balbezit. Pitre` onderschept slim de pass. Pitre` haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Blacks - ZAKTIS F.C 3:0

87e minuut.
Sciortino passt de bal in één keer door. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri passt de bal zonder na te denken. Gaffarena rent richting de bal. Gaffarena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Blacks 56%, ZAKTIS F.C 44%.
All Blacks - ZAKTIS F.C 3:0