Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qrm f.c Hal ghaxaq f.c
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Bonett geeft de bal voor. Cauchi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coreschi. Coreschi krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Lombardi verovert de bal door een tackle van achteren. Cassingela is nu in balbezit. Met opzet legt Duca zijn tegenspeler op de grond. Duca krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Farrugia heeft problemen om de bal te vangen. Cucciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrugia speelt de bal door. Cassingela is nu in balbezit. Cassingela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qrm f.c - Hal ghaxaq f.c 0:1

27e minuut.
Musumeci speelt de bal door. Preca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sant krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Duca met de inworp. Zerafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardi begaat een overtreding. Lombardi krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Zerafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassingela onderschept slim de pass. Cassingela probeert naar een medespeler te passen. Cucciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucciardi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qrm f.c 51%, Hal ghaxaq f.c 49%.
Qrm f.c - Hal ghaxaq f.c 0:1

66e minuut.
Preca verovert de bal door een tackle van achteren. Preca geeft een lange en hoge pass. Lia rent richting de bal. Salafia is nu in balbezit. Salafia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bonett is nu in balbezit. Bonett geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vella de bal. Lombardi is nu in balbezit. Lombardi haalt uit met een fantastische trap. Decesare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Salafia rent richting de bal. Salafia passt de bal met de wreef. Coreschi rent richting de bal. Cauchi rent richting de bal. Cauchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ganado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parfitt komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Cassingela passt de bal met de wreef. Coreschi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cauchi. Coreschi raakt geblesseerd tijdens het duel. Coreschi met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qrm f.c 48%, Hal ghaxaq f.c 52%.
Qrm f.c - Hal ghaxaq f.c 0:1