Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hal ghaxaq f.c Qrm f.c
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Mamo Mompalao rent richting de bal. Cucciardi verovert de bal door een tackle van achteren. Cucciardi draait met de bal, schiet en ... Musumeci probeert de bal met de borst te controleren. Musumeci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hal ghaxaq f.c - Qrm f.c 1:0

24e minuut.
Bonett onderschept slim de pass. Bonett geeft een hoge lob. Cucciardi heeft problemen om de bal te vangen. Lombardi rent richting de bal. Lombardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cauchi probeert naar een medespeler te passen. Lia rent richting de bal. Bonett bereikt de bal nog maar net als eerste. Lia onderschept slim de pass. Lia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hal ghaxaq f.c 56%, Qrm f.c 44%.
Hal ghaxaq f.c - Qrm f.c 1:0

50e minuut.
Sant geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Preca met een snelle inworp. Salafia is nu in balbezit. Salafia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Ganado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Cassingela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassingela geeft de bal voor. Cucciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucciardi draait met de bal, schiet en ... Decesare bokst de bal weg.

61e minuut.
Lia onderschept slim de pass. Salafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonett rent richting de bal. Salafia verovert de bal door een tackle van achteren. Salafia haalt uit met een fantastische trap. Musumeci bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hal ghaxaq f.c - Qrm f.c 1:1

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Decesare met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Vassallo de bal. Lombardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Grech geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cauchi met de inworp. Salafia is nu in balbezit. Salafia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Doeltrap. Musumeci met een harde bal richting middenveld. Cucciardi heeft problemen om de bal te vangen. Lombardi rent richting de bal. Lombardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hal ghaxaq f.c 42%, Qrm f.c 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hal ghaxaq f.c - Qrm f.c 1:1