Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wolf Zone FC raneang fc@outlook.com
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Sciberras geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Decelis met een snelle inworp. Zrinzo Azzopardi rent richting de bal. Zrinzo Azzopardi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Said Pullicino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grech Cumbo. Said Pullicino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vitale met een snel genomen vrije trap. Sciberras onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Pisani is nu in balbezit. Pisani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf Zone FC - raneang fc@outlook.com 0:1

30e minuut.
Fitzpatrick onderschept slim de pass. Fitzpatrick met een sublieme pass. Sciortino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas is nu in balbezit. Lucas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Decelis rent richting de bal. Decelis geeft de bal voor. Vitale heeft problemen om de bal te vangen. Pisani rent richting de bal. Pisani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Grech Cumbo geeft een hoge lob. Lucas kopt de bal weg. Klungelig pakt Cucciardi de bal. Lucas is nu in balbezit. Lucas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolf Zone FC 69%, raneang fc@outlook.com 31%.
Wolf Zone FC - raneang fc@outlook.com 0:1

59e minuut.
Baldacchino is nu in balbezit. Zrinzo Azzopardi is nu in balbezit. Baldacchino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zrinzo Azzopardi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zrinzo Azzopardi kan niet meer verder spelen. Zammit komt het veld opgelopen. Vitale met een snel genomen vrije trap. Pisani rent richting de bal. Pisani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Arrigo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sciberras de bal. Pisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisani draait met de bal, schiet en ... Sciberras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolf Zone FC 65%, raneang fc@outlook.com 35%.
Wolf Zone FC - raneang fc@outlook.com 0:1