Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cyder Drinkers ZAKTIS F.C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Leonardi heeft problemen om de bal te vangen. Leonardi geeft de bal voor. Avellino heeft problemen om de bal te vangen. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Vella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Leonardi kopt de bal weg. Gaffarena is nu in balbezit. Gaffarena met een sublieme pass. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Vella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyder Drinkers - ZAKTIS F.C 0:1

19e minuut.
Gaffarena probeert naar een medespeler te passen. Vella is nu in balbezit. Degabriele rent richting de bal. Vella onderschept slim de pass. Vella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Abela Medici geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bologna met de inworp. Gaffarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaffarena haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Darmanin speelt de bal door. Klungelig pakt Gruniet de bal. Gruniet probeert naar een medespeler te passen. Demartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Demartino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyder Drinkers 59%, ZAKTIS F.C 41%.
Cyder Drinkers - ZAKTIS F.C 0:1

61e minuut.
Abela Medici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gruniet rent richting de bal. Gruniet met een sublieme pass. Demartino rent richting de bal. Demartino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Daar is Degabriele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vella is nu in balbezit. Degabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vella rent richting de bal. Vella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vella draait met de bal, schiet en ... Zimermann speelt de bal door. Dimech probeert de bal met de borst te controleren. Leonardi is nu in balbezit. Leonardi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyder Drinkers 58%, ZAKTIS F.C 42%.
Cyder Drinkers - ZAKTIS F.C 0:1