Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wolf Zone FC Hal ghaxaq f.c
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Grech Cumbo passt de bal in één keer door. Lombardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldacchino rent richting de bal. Lombardi onderschept slim de pass. Lombardi schiet op doel. Satariano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Lombardi kopt de bal weg. Klungelig pakt Bencini de bal. Sciberras speelt de bal door. Cucciardi is nu in balbezit. Cucciardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Grech Cumbo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musumeci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lombardi is nu in balbezit. Lombardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cardona geeft de bal voor. Privitelli kopt de bal weg. Lucas is nu in balbezit. Lucas draait met de bal, schiet en ... Musumeci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf Zone FC - Hal ghaxaq f.c 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolf Zone FC 72%, Hal ghaxaq f.c 28%.
Wolf Zone FC - Hal ghaxaq f.c 1:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Privitelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parfitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucciardi onderschept slim de pass. Cucciardi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Privitera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi onderschept slim de pass. Rossi passt de bal met de wreef. Lombardi rent richting de bal. Lombardi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonett is nu in balbezit. Bonett geeft de bal voor. Cassingela is nu in balbezit. Cassingela geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lombardi rent richting de bal. Privitera bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldacchino rent richting de bal. Lombardi verovert de bal door een tackle van achteren. Lombardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wolf Zone FC - Hal ghaxaq f.c 1:1

89e minuut.
Bonett onderschept slim de pass. Bonett probeert naar een medespeler te passen. Privitera is nu in balbezit. Privitera geeft een lange en hoge pass. Grech probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Privitelli neemt de hoekschop. Sciberras is nu in balbezit. Sciberras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf Zone FC - Hal ghaxaq f.c 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolf Zone FC 58%, Hal ghaxaq f.c 42%.
Wolf Zone FC - Hal ghaxaq f.c 2:1