Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hal ghaxaq f.c Wolf Zone FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Musumeci is nu in balbezit. Grech Cumbo verovert de bal door een tackle van achteren. Grech Cumbo probeert naar een medespeler te passen. Lucas heeft problemen om de bal te vangen. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Fitzpatrick rent richting de bal. Fitzpatrick geeft een hoge lob. Grech Cumbo kopt de bal weg. Cucciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucciardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hal ghaxaq f.c - Wolf Zone FC 1:0

23e minuut.
Fitzpatrick is nu in balbezit. Fitzpatrick passt de bal met de wreef. Bonett speelt de bal door. Lombardi rent richting de bal. Lombardi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hal ghaxaq f.c - Wolf Zone FC 2:0

29e minuut.
Lucas rent richting de bal. Buttigieg is nu in balbezit. Ciscaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas rent richting de bal. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Coreschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Coreschi geeft de bal voor. Baldacchino controleert de bal met de borst. Cucciardi rent richting de bal. Cucciardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Coreschi rent richting de bal. Ciscaldi onderschept slim de pass. Lucas rent richting de bal. Ciscaldi rent richting de bal. Ciscaldi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Buttigieg verovert de bal door een tackle van achteren. Buttigieg met een sublieme pass. Cucciardi is nu in balbezit. Lombardi is nu in balbezit. Lombardi draait met de bal, schiet en ... Satariano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Fitzpatrick de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cassingela geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bonett kopt de bal weg. Cucciardi heeft problemen om de bal te vangen. Lombardi is nu in balbezit. Lombardi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hal ghaxaq f.c - Wolf Zone FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hal ghaxaq f.c 56%, Wolf Zone FC 44%.
Hal ghaxaq f.c - Wolf Zone FC 3:0

51e minuut.
Coreschi rent richting de bal. Abela Medici onderschept slim de pass. Abela Medici met een sublieme pass. Ciscaldi rent richting de bal. Ciscaldi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Bonett heeft problemen om de bal te vangen. Bonett passt de bal in één keer door. Grech Cumbo geeft een hoge lob. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Grech geeft de bal voor. Lombardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitzpatrick tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fitzpatrick krijgt een gele kaart. Lombardi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buttigieg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sciberras heeft problemen om de bal te vangen. Cucciardi is nu in balbezit. Cucciardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bonett bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baldacchino. Bonett raakt geblesseerd tijdens het duel. Bonett zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Sciberras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cucciardi rent richting de bal. Cucciardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hal ghaxaq f.c 51%, Wolf Zone FC 49%.
Hal ghaxaq f.c - Wolf Zone FC 3:0