Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qrm f.c raneang fc@outlook.com
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Arrigo geeft de bal voor. Pisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Duca begaat een overtreding. Duca krijgt een gele kaart. Pisani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zrinzo Azzopardi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pisani is nu in balbezit. Pisani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qrm f.c - raneang fc@outlook.com 0:1

10e minuut.
Pisani onderschept slim de pass. Vassallo speelt de bal door. Diacono rent richting de bal. Pisani verovert de bal door een tackle van achteren. Pisani haalt uit met een fantastische trap. Decesare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Agius rent richting de bal. Salafia verovert de bal door een tackle van achteren. Salafia met een sublieme pass. Lia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qrm f.c 55%, raneang fc@outlook.com 45%.
Qrm f.c - raneang fc@outlook.com 0:1

47e minuut.
Pisani passt de bal in één keer door. Decelis rent richting de bal. Decelis passt de bal zonder na te denken. Vitale is nu in balbezit. Vitale schiet op doel. Decesare bokst de bal weg.

61e minuut.
Diacono bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrinzo Azzopardi verovert de bal door een tackle van achteren. Vassallo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vassallo krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Agius is nu in balbezit. Salafia verovert de bal door een tackle van achteren. Salafia speelt de bal door. Cauchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauchi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qrm f.c 51%, raneang fc@outlook.com 49%.
Qrm f.c - raneang fc@outlook.com 0:1