Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Blacks Cyder Drinkers
DIamond Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Darmanin probeert naar een medespeler te passen. Gruniet is nu in balbezit. Gruniet met een sublieme pass. Dimech rent richting de bal. Dimech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Camilleri heeft problemen om de bal te vangen. Camilleri geeft de bal voor. Avellino heeft problemen om de bal te vangen. Pitre` rent richting de bal. Pitre` haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Camilleri verovert de bal door een tackle van achteren. Camilleri met een sublieme pass. Pule` geeft de bal voor. Pitre` bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitre` schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zerafa met een sublieme pass. Dimech bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimech geeft een lange en hoge pass. Demartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Demartino haalt uit met een fantastische trap. Decelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Blacks 55%, Cyder Drinkers 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
All Blacks - Cyder Drinkers 0:0

49e minuut.
Rapa met een sublieme pass. Galdes is nu in balbezit. Gruniet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gruniet krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Vitale verovert de bal door een tackle van achteren. Camilleri rent richting de bal. Camilleri passt de bal zonder na te denken. Pantalleresco rent richting de bal. Pantalleresco schiet op doel. Paal!

59e minuut.
Degabriele is nu in balbezit. Pantalleresco verovert de bal door een tackle van achteren. Pantalleresco haalt uit met een fantastische trap. Bugeja probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Blacks 50%, Cyder Drinkers 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
All Blacks - Cyder Drinkers 0:0