Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wolf Zone FC Qrm f.c
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Klungelig pakt Bonavia de bal. Abela Medici is nu in balbezit. Abela Medici met een sublieme pass. Cucciardi is nu in balbezit. Cucciardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf Zone FC - Qrm f.c 1:0

19e minuut.
Cucciardi rent richting de bal. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucciardi is nu in balbezit. Cucciardi haalt uit met een fantastische trap. Decesare maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf Zone FC - Qrm f.c 2:0

31e minuut.
Bonavia speelt de bal door. Fitzpatrick met een sublieme pass. Cucciardi rent richting de bal. Cucciardi draait met de bal, schiet en ... Vella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Decesare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sciberras zal de hoekschop nemen. Abela Medici rent richting de bal. Abela Medici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Fitzpatrick kopt de bal weg. Vassallo is nu in balbezit. Cucciardi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cucciardi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Fonk geeft een hoge lob. Gruniet rent richting de bal. Gruniet met een sublieme pass. Salafia rent richting de bal. Salafia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Grech Cumbo rent richting de bal. Grech Cumbo geeft de bal voor. Duca is nu in balbezit. Lucas onderschept slim de pass. Lucas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Decesare met een harde bal richting middenveld. Fitzpatrick kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vella de bal onder controle te krijgen. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf Zone FC - Qrm f.c 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolf Zone FC 45%, Qrm f.c 55%.
Wolf Zone FC - Qrm f.c 3:0

48e minuut.
Grech Cumbo passt de bal in één keer door. Fitzpatrick is nu in balbezit. Fitzpatrick met een sublieme pass. Lucas is nu in balbezit. Lucas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf Zone FC - Qrm f.c 4:0

74e minuut.
Lia rent richting de bal. Fitzpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Lia onderschept slim de pass. Salafia is nu in balbezit. Salafia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolf Zone FC 69%, Qrm f.c 31%.
Wolf Zone FC - Qrm f.c 4:0