Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hal ghaxaq f.c raneang fc@outlook.com
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Decelis met de inworp. Zrinzo Azzopardi rent richting de bal. Bonett legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonett krijgt een gele kaart. Zrinzo Azzopardi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zrinzo Azzopardi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Hal ghaxaq f.c - raneang fc@outlook.com 0:1

17e minuut.
Vitale probeert naar een medespeler te passen. Pisani is nu in balbezit. Coreschi is nu in balbezit. Pisani onderschept slim de pass. Pisani draait met de bal, schiet en ... Musumeci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Coreschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cassingela heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vitale. Vitale krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Vitale speelt de bal door. Zrinzo Azzopardi heeft problemen om de bal te vangen. Taliana rent richting de bal. Zrinzo Azzopardi onderschept slim de pass. Zrinzo Azzopardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Agius probeert de bal met de borst te controleren. Musumeci rent richting de bal. Agius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agius krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Lombardi rent richting de bal. Lombardi speelt de bal door. Ganado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Arrigo is nu in balbezit. Lombardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arrigo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agius met een snel genomen vrije trap. Taliana kopt de bal weg. Daar is Ganado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrinzo Azzopardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrinzo Azzopardi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hal ghaxaq f.c 55%, raneang fc@outlook.com 45%.
Hal ghaxaq f.c - raneang fc@outlook.com 0:1

53e minuut.
Taliana verovert de bal door een tackle van achteren. Bonett is nu in balbezit. Zrinzo Azzopardi is nu in balbezit. Pisani rent richting de bal. Pisani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cassar geeft een hoge lob. Ganado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonett bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrinzo Azzopardi onderschept slim de pass. Zrinzo Azzopardi schiet op doel. Musumeci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Cucciardi passt de bal zonder na te denken. Cassingela rent richting de bal. Cassingela passt de bal in één keer door. Cucciardi is nu in balbezit. Cucciardi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Musumeci probeert naar een medespeler te passen. Lombardi rent richting de bal. Lombardi passt de bal met de wreef. Cucciardi rent richting de bal. Cucciardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hal ghaxaq f.c - raneang fc@outlook.com 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hal ghaxaq f.c 60%, raneang fc@outlook.com 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hal ghaxaq f.c - raneang fc@outlook.com 1:1