Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hal ghaxaq f.c All Blacks
Normal Tactiek DIamond
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Pule` bereikt de bal nog maar net als eerste. Pule` passt de bal met de wreef. Bonett heeft problemen om de bal te vangen. Lombardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bonett bereikt de bal nog maar net als eerste. Camilleri rent richting de bal. Camilleri speelt de bal door. Pantalleresco is nu in balbezit. Pantalleresco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Camilleri passt de bal in één keer door. Galdes geeft een hoge lob. Daar is Grech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitre` rent richting de bal. Pitre` haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lombardi is nu in balbezit. Camilleri onderschept slim de pass. Camilleri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pitre` de bal. Pitre` haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hal ghaxaq f.c - All Blacks 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hal ghaxaq f.c 63%, All Blacks 37%.
Hal ghaxaq f.c - All Blacks 0:1

70e minuut.
Rapa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musumeci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lombardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lombardi kopt de bal weg. Galdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdes passt de bal in één keer door. Pitre` rent richting de bal. Pitre` schiet op doel. Musumeci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hal ghaxaq f.c - All Blacks 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hal ghaxaq f.c 54%, All Blacks 46%.
Hal ghaxaq f.c - All Blacks 0:2