Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wolf Zone FC Cyder Drinkers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Abela Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucciardi verovert de bal door een tackle van achteren. Cucciardi geeft de bal voor. Sciberras is nu in balbezit. Sciberras schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Baldacchino passt de bal zonder na te denken. Avellino rent richting de bal. Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sacco rent richting de bal. Sacco geeft een hoge lob. Daar is Fitzpatrick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimech bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fonk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gruniet met een snelle inworp. Dimech bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimech geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cucciardi heeft problemen om de bal te vangen. Cucciardi probeert naar een medespeler te passen. Avellino rent richting de bal. Lucas onderschept slim de pass. Lucas haalt uit met een fantastische trap. Zimermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolf Zone FC 44%, Cyder Drinkers 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wolf Zone FC - Cyder Drinkers 0:0

51e minuut.
Sciberras verovert de bal door een tackle van achteren. Sciberras met een sublieme pass. Lucas is nu in balbezit. Lucas draait met de bal, schiet en ... Zimermann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf Zone FC - Cyder Drinkers 1:0

60e minuut.
Gruniet kopt de bal weg. Sciberras bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciberras geeft de bal voor. Klungelig pakt Dimech de bal. Dimech schiet op doel. Satariano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Fitzpatrick probeert naar een medespeler te passen. Sciberras rent richting de bal. Sciberras probeert naar een medespeler te passen. Cucciardi is nu in balbezit. Cucciardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zerafa probeert naar een medespeler te passen. Sacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cucciardi zijn tegenspeler op de grond. Cucciardi krijgt een gele kaart. Sacco wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolf Zone FC 49%, Cyder Drinkers 51%.
Wolf Zone FC - Cyder Drinkers 1:0