Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
raneang fc@outlook.com zebbug rangers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Arrigo kopt de bal weg. Zrinzo Azzopardi is nu in balbezit. Pisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrinzo Azzopardi rent richting de bal. Zrinzo Azzopardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Said Pullicino met een snelle inworp. Zrinzo Azzopardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zrinzo Azzopardi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zrinzo Azzopardi neemt de penalty, wat een uithaal! Evans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Cassar is nu in balbezit. Cassar speelt de bal door. Dougall rent richting de bal. Dougall haalt uit met een fantastische trap. Agius probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Arrigo verovert de bal door een tackle van achteren. Arrigo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pisani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Evans met een harde bal richting middenveld. Arrigo kopt de bal weg. Parlato heeft problemen om de bal te vangen. Pisani is nu in balbezit. Pisani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vitale met een snelle inworp. Arrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lauri krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Vitale geeft een lange en hoge pass. Pullicino probeert de bal aan de voet te houden. Pisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisani schiet op doel. Parlato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
raneang fc@outlook.com - zebbug rangers 1:0

39e minuut.
Spiteri Lucas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cefai komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raneang fc@outlook.com 38%, zebbug rangers 62%.
raneang fc@outlook.com - zebbug rangers 1:0

47e minuut.
Pullicino met een sublieme pass. Parfitt rent richting de bal. Parfitt geeft een lange en hoge pass. Dougall rent richting de bal. Dougall draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri passt de bal zonder na te denken. Dougall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougall draait met de bal, schiet en ... Rapa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Magro is nu in balbezit. Agius begaat een overtreding. Magro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tabone met een snel genomen vrije trap. Dougall rent richting de bal. Dougall draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Decelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabone legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Decelis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zrinzo Azzopardi neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
raneang fc@outlook.com - zebbug rangers 2:0

66e minuut.
Dougall probeert naar een medespeler te passen. Lauri heeft problemen om de bal te vangen. Zrinzo Azzopardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrinzo Azzopardi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Arrigo met een sublieme pass. Zrinzo Azzopardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cefai is nu in balbezit. Zrinzo Azzopardi is nu in balbezit. Zrinzo Azzopardi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Parfitt de bal onder controle te krijgen. Arrigo verovert de bal door een tackle van achteren. Zrinzo Azzopardi rent richting de bal. Pisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Agius raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dalli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raneang fc@outlook.com 35%, zebbug rangers 65%.
raneang fc@outlook.com - zebbug rangers 2:0