Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qrm f.c Cyder Drinkers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Klungelig pakt Duca de bal. Gruniet is nu in balbezit. Duca begaat een overtreding. Gruniet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gruniet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Demartino heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Qrm f.c - Cyder Drinkers 0:1

22e minuut.
Lia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerafa is nu in balbezit. Lia verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Salafia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salafia haalt uit met een fantastische trap. Zimermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Doeltrap. Bugeja trapt de bal weg van het doel. Vassallo kopt de bal weg. Salafia is nu in balbezit. Salafia draait met de bal, schiet en ... Zimermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Cauchi probeert naar een medespeler te passen. Lia is nu in balbezit. Zerafa rent richting de bal. Lia onderschept slim de pass. Lia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qrm f.c 41%, Cyder Drinkers 59%.
Qrm f.c - Cyder Drinkers 0:1

57e minuut.
Gruniet speelt de bal door. Daar is Demartino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farrugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Demartino onderschept slim de pass. Demartino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gruniet zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bonavia de bal. Demartino is nu in balbezit. Demartino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qrm f.c - Cyder Drinkers 0:2

66e minuut.
Vella is nu in balbezit. Vella geeft een lange en hoge pass. Cauchi heeft problemen om de bal te vangen. Gruniet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruniet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Qrm f.c - Cyder Drinkers 0:3

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Preca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zerafa rent richting de bal. Salafia onderschept slim de pass. Salafia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zimermann trapt de bal weg van het doel. Dimech rent richting de bal. Dimech draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Salafia passt de bal met de wreef. Avellino rent richting de bal. Lia rent richting de bal. Lia schiet op doel. Zimermann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Cauchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmanin begaat een overtreding. Cauchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zerafa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Avellino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lia rent richting de bal. Lia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qrm f.c 57%, Cyder Drinkers 43%.
Qrm f.c - Cyder Drinkers 0:3