Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cyder Drinkers Qrm f.c
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Inworp. Gruppetta met de inworp. Klungelig pakt Cauchi de bal. Cauchi geeft een lange en hoge pass. Lia heeft problemen om de bal te vangen. Zimermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bugeja probeert naar een medespeler te passen. Peralta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lia rent richting de bal. Lia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Darmanin passt de bal met de wreef. Salafia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peralta. Peralta krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Klungelig pakt Gruniet de bal. Dimech is nu in balbezit. Dimech passt de bal met de wreef. Demartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Demartino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Peralta speelt de bal door. Salafia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lia is nu in balbezit. Lia haalt uit met een fantastische trap. Zimermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Degabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Degabriele probeert naar een medespeler te passen. Demartino is nu in balbezit. Dimech bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimech haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Demartino bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyder Drinkers - Qrm f.c 1:0

31e minuut.
Duca rent richting de bal. Duca passt de bal met de wreef. Gruniet geeft de bal voor. Demartino rent richting de bal. Demartino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gruppetta haalt uit met een fantastische trap. Bugeja controleert de bal met de borst. Lia rent richting de bal. Lia schiet op doel. Zimermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cyder Drinkers - Qrm f.c 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyder Drinkers 46%, Qrm f.c 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cyder Drinkers - Qrm f.c 1:1

46e minuut.
Lia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salafia de bal. Demartino verovert de bal door een tackle van achteren. Dimech bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimech schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Decesare met een sublieme pass. Abela Medici controleert de bal met de borst. Abela Medici haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Abela Medici rent richting de bal. Salafia onderschept slim de pass. Salafia speelt de bal door. Lia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Abela Medici rent richting de bal. Cauchi rent richting de bal. Cauchi passt de bal met de wreef. Lia rent richting de bal. Lia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Vella geeft een lange en hoge pass. Abela Medici is nu in balbezit. Abela Medici geeft een lange en hoge pass. Demartino rent richting de bal. Demartino haalt uit met een fantastische trap. Decesare bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyder Drinkers 57%, Qrm f.c 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cyder Drinkers - Qrm f.c 1:1