Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wolf Zone FC All Blacks
Normal Tactiek DIamond
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Abela Medici kopt de bal weg. Pule` rent richting de bal. Pule` passt de bal met de wreef. Pitre` is nu in balbezit. Pitre` haalt uit met een fantastische trap. Satariano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Baldacchino kopt de bal weg. Cucciardi kan de bal niet met de borst controleren. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas haalt uit met een fantastische trap. Decelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf Zone FC - All Blacks 1:0

30e minuut.
Fonk rent richting de bal. Fonk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hili de bal. Cucciardi is nu in balbezit. Cucciardi draait met de bal, schiet en ... Decelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Camilleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Camilleri passt de bal in één keer door. Pantalleresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantalleresco draait met de bal, schiet en ... Satariano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wolf Zone FC - All Blacks 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolf Zone FC 56%, All Blacks 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wolf Zone FC - All Blacks 1:1

57e minuut.
Klungelig pakt Galdes de bal. Galdes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sciberras de bal. Pitre` bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitre` draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Savona geeft de bal voor. Inworp. Abela Medici met de inworp. Cucciardi rent richting de bal. Cucciardi draait met de bal, schiet en ... Decelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Casha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manduca is nu in balbezit. Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas draait met de bal, schiet en ... Decelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pule` raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schembri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolf Zone FC 57%, All Blacks 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wolf Zone FC - All Blacks 1:1