Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Blacks Wolf Zone FC
DIamond Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Decelis met een sublieme pass. Galdes kopt de bal weg. Pitre` is nu in balbezit. Daar is Pitre`, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitre` schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
All Blacks - Wolf Zone FC 1:0

5e minuut.
Daar is Fitzpatrick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camilleri rent richting de bal. Camilleri probeert naar een medespeler te passen. Pitre` bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitre` schiet op doel. Satariano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
All Blacks - Wolf Zone FC 2:0

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pule` zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantalleresco is nu in balbezit. Pantalleresco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bencini de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Casha onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sciberras met de inworp. Cucciardi is nu in balbezit. Cucciardi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bencini is nu in balbezit. Baldacchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantalleresco verovert de bal door een tackle van achteren. Pitre` bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitre` schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Savona geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abela Medici met een snelle inworp. Cucciardi is nu in balbezit. Cucciardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Blacks 38%, Wolf Zone FC 62%.
All Blacks - Wolf Zone FC 2:0

52e minuut.
Klungelig pakt Fitzpatrick de bal. Cucciardi is nu in balbezit. Cucciardi passt de bal zonder na te denken. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pule` zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa geeft de bal voor. Pantalleresco is nu in balbezit. Pantalleresco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Abela Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Abela Medici passt de bal met de wreef. Vitale rent richting de bal. Cucciardi onderschept slim de pass. Cucciardi schiet op doel. Decelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Blacks 48%, Wolf Zone FC 52%.
All Blacks - Wolf Zone FC 2:0