Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
raneang fc@outlook.com ZAKTIS F.C
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Dalli rent richting de bal. Dalli geeft een lange en hoge pass. Bologna kopt de bal weg. Fabri is nu in balbezit. Fabri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
raneang fc@outlook.com - ZAKTIS F.C 0:1

15e minuut.
Leonardi passt de bal met de wreef. Agius bereikt de bal nog maar net als eerste. Agius passt de bal zonder na te denken. Fabri is nu in balbezit. Fabri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
raneang fc@outlook.com - ZAKTIS F.C 0:2

19e minuut.
Arrigo rent richting de bal. Arrigo speelt de bal door. Decelis speelt de bal door. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pandolfino heeft problemen om de bal te vangen. Zrinzo Azzopardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandolfino maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pandolfino naar de kleedkamers voor een vroege douche.

24e minuut.
Klungelig pakt Decelis de bal. Arrigo is nu in balbezit. Arrigo geeft een lange en hoge pass. Daar is Pisani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sciortino geeft de bal voor. Gaffarena rent richting de bal. Agius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agius krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Leonardi probeert naar een medespeler te passen. Arrigo met een sublieme pass. Pisani rent richting de bal. Pisani draait met de bal, schiet en ... Castillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
raneang fc@outlook.com - ZAKTIS F.C 1:2

39e minuut.
Casolani passt de bal zonder na te denken. Arrigo rent richting de bal. Gaffarena onderschept slim de pass. Fabri rent richting de bal. Fabri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rapa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Decelis is nu in balbezit. Klungelig pakt Decelis de bal. Decelis met een sublieme pass. Pisani is nu in balbezit. Pisani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raneang fc@outlook.com 43%, ZAKTIS F.C 57%.
raneang fc@outlook.com - ZAKTIS F.C 1:2

56e minuut.
Dingli kopt de bal weg. Sciortino heeft problemen om de bal te vangen. Zrinzo Azzopardi is nu in balbezit. Pisani rent richting de bal. Pisani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
raneang fc@outlook.com - ZAKTIS F.C 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raneang fc@outlook.com 46%, ZAKTIS F.C 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
raneang fc@outlook.com - ZAKTIS F.C 2:2